29 martie 2024
Ionuţ Timofte, pe primul loc la semimaratonul „Run for Life”

Ionuţ Timofte, pe primul loc la semimaratonul „Run for Life”

1--2-Plutonierul major Timofte Ionuț a reprezentat timp de peste 3 ani Jandarmeria dâmboviţeană prin participarea la mai mult de 40 de competiții sportive (maratoane montane, semimaratoane pe asfalt etc.), la care a obținut rezultate notabile.

Weekend-ul trecut jandarmul montan a obținut un nou rezultat remarcabil. S-a clasat pe locul întâi la semimaratonul Run for Life, aflat la a II-a ediţie şi desfășurat în Parcul IOR din municipiul Bucureşti.

Pasionat de sport, dar mai ales de alergare, jandarmul a intrat în competiţia care a reunit peste 400 de participanți, la categoria 18-34 ani masculin (21 km).

Concursul a fost organizat în scop caritabil constituind o pledoarie pentru viaţă, sănătate, solidaritate umană şi susţinerea luptei împotriva maladiei secolului XXI : cancerul.

Subofițerul va participa și pe 31 martie a.c., la semimaratonul “Intersport” Braşov, care va consta în parcurgerea unui traseu de circa 21 km, cu diferență de nivel de 600 m.

Plutonierul major Timofte Ionuț îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân” Dâmbovița din anul 2006 fiind încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial