Ionuţ Timofte, locul al III-lea la “DHL Carpathian Marathon” | TargovisteNEWS

Ionuţ Timofte, locul al III-lea la “DHL Carpathian Marathon”

plt-maj--ionu---timofteIonuţ Timofte, locul al III-lea la “DHL Carpathian Marathon” – categoria 30-39 de ani

După ce la începutul lunii iunie plutonierul-major Ionuț Timofte a reprezentat Jandarmeria la un semimaraton desfășurat în municipiul Ploieşti, weekendul trecut aceasta a obținut un nou rezultat notabil.
Subofițerul s-a clasat pe locul al III-lea la semimaratonul “DHL Carpathian Marathon” – ediția a X-a, cursă de alergare montană desfășurată în Cheile Grădiștei Fundata.
Pasionat de sport și de alergarea montană, jandarmul dâmbovițean a intrat în competiție la categoria masculin – 30-39 ani – 21 km, cu o diferență de nivel de 1000 m.
Subofițerul va participa și pe 12 iulie a.c., la “Marathon 7500”, una dintre cele mai intense curse de alergare montană, care va consta în parcurgerea unui traseu de 90 km, având ca particularitate o diferență pozitivă de nivel de 7500 m.
Plutonierul-major Timofte Ionuț îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița din anul 2006, fiind încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga.
Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Life-Style

Gest de suflet făcut de voluntari pentru o familie sărmană, din Vulcana Băi

COMUNICAT DE PRESĂ De ziua Voluntariatului, acţiune umanitară a pompierilor târgovişteni la o familie din comuna Vulcana Băi Astăzi, 05 decembrie, în urma inițiativei unui voluntar ISU care activează și ca polițist local la Vulcana Băi, pompierii de pe o tură de serviciu de la Detaşamentul Târgovişte s-au mobilizat pentru a ajuta o familie nevoiaşă [...]