Investiţii de 7 milioane de euro, la Târgovişte! Se vor construi două creşe, o grădiniţă şi un bloc social | TargovisteNEWS

Investiţii de 7 milioane de euro, la Târgovişte! Se vor construi două creşe, o grădiniţă şi un bloc social

adm-tgv“Sfarsitul de an aduce o veste excelenta pentru comunitatea targovisteana.
O noua finantate europeana, de data aceasta in valoare de 7.000.000 euro, a fost obtin…uta de catre administratia locala targovisteana, prin Grupul de Actiune Locala “Targovistea Egalitatii de Sanse”.
Astfel, proiectul in discutie, vizeaza construirea unui bloc de locuinte sociale, reabilitarea a 4 strazi intr-o zona marginalizata a municipiului, construirea a 2 crese si a unei gradinite, construirea unui Centru Social pentru Persoane Varstnice si dotarea acestuia, dar si crearea sau modernizarea unor locuri de joaca, reabilitarea unor spatii verzi, acordarea unor ajutoare de minimis, dotarea unor unitati de invatamant, asigurarea de servicii “Scoala dupa Scoala” si “A doua Sansa”, furnizarea de servicii medicale, infiintarea unor magazine sociale, campanii de combatere a discriminarii la nivelul scolilor, programe de formare profesionala sau de ucenicie.
Investitia este finantata prin POR si POCU, in cadrul liniei de finantare “Dezvoltarea Locala Plasata sub Responsabilitatea Comunitatii”, a declarat Cristian Stan, primarul municipiului Targoviste.

Life-Style

CHINDIA 35 – La mulți ani, montaniarzi dâmbovițeni aflați sub culorile Chindiei!

La 15 decembrie 1983, câțiva pasionați de turism, majoritatea ghizi ai Agenției B.T.T. Dâmbovița, au înființat Clubul de Turism “Sfinx”. Sub acest nume, au fost efectuate câteva acțiuni în zona montană (repararea „Podului lui Baltag”, Revelion) sau în cadrul unor concursuri culturale (Liră Carpatină – Curtea de Argeș). În luna ianuarie 1984 clubul a primit [...]