Investiţii cu limită, la Spitalul Judeţean Târgovişte! Datoriile sunt de vină | TargovisteNEWS

Investiţii cu limită, la Spitalul Judeţean Târgovişte! Datoriile sunt de vină

spj1 „În ceea ce privesc arieratele, respectiv datoriile de peste 90 de zile, la momentul iulie 2016, acestea erau la nivelul de 5 milioane de lei, iar la 30 aprilie 2018 înregistram un nivel al arieratelor de 200.000 de lei, deci ne îndreptăm spre zero. La momentul acesta este posibil să fie chiar zero, pentru că actele contabile sunt cu o lună în urmă.

Deci spitalul clar este pe o linie financiară bună, net superioară momentului preluării… Ne concentrăm în continuare pe reducerea datoriilor, care, recunosc, este principalul nostru obiectiv.

Vom face şi investiţii, dar în măsura în care nu afectăm bunul mers financiar… în sensul scăderii datoriilor. Deci vom face investiţii cu limită.

Ne-am adresat şi ne adresăm Ministerului Sănătăţii pentru obţinerea unor finanţări, mai ales pentru a respecta planul de conformare pentru a obţine în continuare autorizaţia de funcţionare care este dată în momentul de faţă Spitalului Judeţean cu anumite clauze pe care noi încercăm să le respectăm.

Unele le-am îndeplinit deja, altele sunt în curs de îndeplinire, iar altele sunt în curs de solicitare”, a declarat managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, dr. Claudiu Dumitrescu.

Life-Style

“Ştefeta veteranilor” este la Târgovişte

COMUNICAT ŞTAFETA VETERANILOR – 17 octombrie 2018 Invictus România este un proiect de educaţie prin care ne arătăm respectul faţă de eroii de ieri şi de azi ai României. ,,Ştefeta veteranilor” ediţia V, organizată de Asociaţia voluntarilor INVICTUS este dedicată Centenarului Marii Uniri şi Zilei Armatei României. Miercuri, 17.10.2018 ,,Ştefeta veteranilor”, a trecut şi prin oraşul [...]