Investiţie utilă, la Voineşti – Centru de consiliere psiho-socială pentru copiii defavorizaţi | TargovisteNEWS

Investiţie utilă, la Voineşti – Centru de consiliere psiho-socială pentru copiii defavorizaţi

centru-gemenea“Voinești – Inaugurarea Centrului de consiliere psiho-socială pentru copii din satul Gemenea – Brătulești!

Mai întâi, felicitări pentru încă o investiție finalizată (cu un an mai devreme decât termenul contractual!), dedicată copiilor din categorii defavorizate. E meritul administrației locale și al Grupului de Acțiune Locală „Valea Ialomiței”, ambele foarte performante.

Proiectul a fost finanțat prin AFIR și are o valoare de aproximativ 100.000 euro, dar el deschide drumul pentru accesarea și altor finanțări, mult mai generoase.

Le mulțumesc celor doi secretari de stat din Ministerul Agriculturii care au fost prezenți, Alexandru Potor și Alexandru Țachianu, precum și directorului adjunct al AFIR, Daniel Crunțeanu.

M-am bucurat să-i am alături de mine pe colegii parlamentari și pe toți primarii de pe Valea Dâmboviței!”, a spus Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa.

Life-Style

Zâmbete, emoţii şi îmbrăţişări oferite cu dragoste de copiii cu autism sau sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ În data de 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, iar în data de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, în vederea acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități în societate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a participat la evenimentele organizate la inițiativa Primăriei [...]