Investiţie utilă, la Voineşti – Centru de consiliere psiho-socială pentru copiii defavorizaţi | TargovisteNEWS

Investiţie utilă, la Voineşti – Centru de consiliere psiho-socială pentru copiii defavorizaţi

centru-gemenea“Voinești – Inaugurarea Centrului de consiliere psiho-socială pentru copii din satul Gemenea – Brătulești!

Mai întâi, felicitări pentru încă o investiție finalizată (cu un an mai devreme decât termenul contractual!), dedicată copiilor din categorii defavorizate. E meritul administrației locale și al Grupului de Acțiune Locală „Valea Ialomiței”, ambele foarte performante.

Proiectul a fost finanțat prin AFIR și are o valoare de aproximativ 100.000 euro, dar el deschide drumul pentru accesarea și altor finanțări, mult mai generoase.

Le mulțumesc celor doi secretari de stat din Ministerul Agriculturii care au fost prezenți, Alexandru Potor și Alexandru Țachianu, precum și directorului adjunct al AFIR, Daniel Crunțeanu.

M-am bucurat să-i am alături de mine pe colegii parlamentari și pe toți primarii de pe Valea Dâmboviței!”, a spus Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa.

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]