Inundaţiile au lăsat în urmă numai necazuri, în Dâmboviţa | TargovisteNEWS

Inundaţiile au lăsat în urmă numai necazuri, în Dâmboviţa

Webp.net-resizeimageCOMUNICAT DE PRESĂ
Urmări ale fenomenelor meteo COD PORTOCALIU – precipitații abundente

În urma manifestării fenomenelor meteo COD PORTOCALIU (precipitații), începând cu ora 06:00 în această dimineață, echipaje de intervenție din cadrul ISU Dâmbovița acționează în mai multe localități pentru evacuarea apei.
Astfel, au fost afectate în comuna Ciocănești, satele Ciocănești: 5 case și 15 gospodării, Vizurești: 1 casă și 4 gospodării și Crețu: 2 case și 1 gospodărie; în comuna Cornești, sat Iazu: 1 gospodărie și în comuna Crevedia: 1 garaj, 1 gospodărie și demisolul unui bloc.
În teren acționează 28 de pompieri cu 7 autospeciale și 7 motopompe. Situația este în dinamică.
Update ora 15:00
În plus față de situația anterioară, echipaje de pompieri au acționat pentru evacuarea apei din 6 case și gospodării în comuna Crevedia, precum și 3 case și gospodării în comuna Ciocănești, sat Vizurești.
În continuare se acționează cu 12 pompieri cu 3 autospeciale și 4 motopompe în sprijinul cetățenilor afectați de apa acumulată din precipitațiile abundente căzute în comuna Ciocănești, satele Ciocănești, Crețu și Urziceanca.
În total, până la ora 15:00, au fost afectate de manifestările fenomenelor meteo (precipitații) 17 case, 30 de gospodării (curți și grădini), 1 garaj și demisolul unui bloc de locuințe.

COMPARTIMENT
INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]