18 aprilie 2024
“Informaţia referitoare la o înţelegere dintre Adrian Tuţuianu şi Marian Manu – viceprimar PNL, nu este corectă”

“Informaţia referitoare la o înţelegere dintre Adrian Tuţuianu şi Marian Manu – viceprimar PNL, nu este corectă”

PSDdeclaraţie de presă

Referitor la unele articole din presa online, precizez că, în oraşul Răcari, PSD are una dintre cele mai bune organizaţii de partid. Am câştigat toate bătăliile electorale de la ultimele alegeri generale până acum.

Faptul că cetăţenii ne-au acordat de fiecare dată încrederea şi suntem primul partid ca număr de voturi ne creditează cu prima şansă pentru alegerile locale de anul viitor. De aceea, am toată încrederea în organizaţia PSD Răcari, în preşedinte şi în echipa de conducere că-şi vor continua cu succes activitatea şi vom câştiga conducerea administrativă.

Informaţia referitoare la o înţelegere dintre Adrian Tuţuianu şi Marian Manu – viceprimar PNL nu este corectă. De altfel, numai cine nu-l cunoaşte pe dl Manu ar putea să creadă faptul că domnia sa, un vechi liberal şi poate liderul de drept al liberalilor răcăreni, ar schimba barca politică! Conflictul de opinii dintre primarul localităţii şi viceprimar nu este problema noastră. Personal sunt foarte surprins, cu toate că, după episodul din noiembrie 2012 – atunci când primarul a ales să promoveze un candidat fără nicio legătură cu localitatea sau judeţul – nimic nu ar trebui să mă mai mire. Îngrijorarea mea rămâne în măsura în care acest divergent ar afecta şi actul administrativ.

Valentin Calcan – senator PSD de Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial