Indivizii care s-au încăierat la Racovița au fost lăsați în libertate | TargovisteNEWS

Indivizii care s-au încăierat la Racovița au fost lăsați în libertate

scandmInspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița vă informează:

  • Bărbații de 39 și 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de încăierare, violare de domiciliu și distrugere au fost prezentați magistraţilor, împotriva acestora fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit că, la data de 09 iulie a.c., pe fondul unor discuţii în contradictoriu și al consumului de alcool, între membrii unei familii din localitate ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia aceștia s-ar fi agresat reciproc.

Totodată, geamurile unei locuinței au fost sparte.

  • De asemenea, împotriva tânărului de 18 ani, bănuit de sustragerea unor bunuri dintr-o societate comercială din Găești, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

 

Life-Style

Dâmboviţa – Aproape 3500 de maşini verificate erau “bombe” pe patru roţi

COMUNICAT DE PRESĂ DÂMBOVIȚA Aproape 3500 de vehicule verificate tehnic în trafic de inspectorii RAR, în anul 2018, prezentau pericol iminent de accidente. Registrul Auto Român a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, 67.807 vehicule, în toată țara.În urma controalelor s-a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme. Cele mai [...]