Indivizii care s-au încăierat la Racovița au fost lăsați în libertate | TargovisteNEWS

Indivizii care s-au încăierat la Racovița au fost lăsați în libertate

scandmInspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița vă informează:

  • Bărbații de 39 și 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de încăierare, violare de domiciliu și distrugere au fost prezentați magistraţilor, împotriva acestora fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit că, la data de 09 iulie a.c., pe fondul unor discuţii în contradictoriu și al consumului de alcool, între membrii unei familii din localitate ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia aceștia s-ar fi agresat reciproc.

Totodată, geamurile unei locuinței au fost sparte.

  • De asemenea, împotriva tânărului de 18 ani, bănuit de sustragerea unor bunuri dintr-o societate comercială din Găești, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

 

Life-Style

Transfăgărășanul se închide de astăzi circulației rutiere. Cât timp va fi blocat accesul

De la 1 noiembrie Transfăgărășanul devine un drum închis circulaţiei rutiere. Accesul va fi blocat până anul viitor, la începutul lunii iulie. Drumul închis este deja semnalizat, iar cei care vor totuşi să se aventureze într-o drumeţie pot lăsa maşinile şi s-o ia la pas. Cu mare atenţie, însă, mai ales că de acum încolo [...]