Indivizii care s-au încăierat la Racovița au fost lăsați în libertate | TargovisteNEWS

Indivizii care s-au încăierat la Racovița au fost lăsați în libertate

scandmInspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița vă informează:

  • Bărbații de 39 și 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de încăierare, violare de domiciliu și distrugere au fost prezentați magistraţilor, împotriva acestora fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit că, la data de 09 iulie a.c., pe fondul unor discuţii în contradictoriu și al consumului de alcool, între membrii unei familii din localitate ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia aceștia s-ar fi agresat reciproc.

Totodată, geamurile unei locuinței au fost sparte.

  • De asemenea, împotriva tânărului de 18 ani, bănuit de sustragerea unor bunuri dintr-o societate comercială din Găești, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

 

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]