Individul care şi-a batjocorit strănepoata a fost arestat preventiv! Mama copilei, în stare de şoc | TargovisteNEWS

Individul care şi-a batjocorit strănepoata a fost arestat preventiv! Mama copilei, în stare de şoc

cma6Un bunic de 62 de ani este după gratii, acuzat că şi-a violat strănepoata de numai 7 ani, la Corbii Mari.

cma1Mama fetei susţine că l-a surprins pe individ în fapt, iar când i-a cerut socoteală – omul a ameninţat-o că le va ucide şi pe ea şi pe copilă dacă povestesc scena cuiva. Femeia revoltată s-a dus însă urgent la poliţie şi a reclamat totul. Anchetatorii au reuşit să strângă probe împotriva suspectului şi l-au reţinut pentru viol.

cma4Bărbatul, de fel din Giurgiu, venise la rudele sale din Corbii Mari să muncească în construcţii. Oamenii l-au adăpostit în aceeaşi casă în care locuiesc fetiţa de 7 ani şi mama ei. Femeia povesteşte că a plecat de acasă până la o vecină, pentru câteva minute, iar când s-a întors a dat peste imaginea de groază.

cma2”Cand am intrat în casa l-am găsit pe nenorocit dezbrăcat. Când am aprins becul, l-am văzut gol. M-a ameninţat şi pe fată şi pe mine, a bătut-o!”, a spus mama fetei.

cma3Părinţii fetei sunt divorţaţi, iar copila este crescută doar de mamă, ajutată de rude. Bunica fetiţei este în stare de şoc. Localnicii au rămas înmărmuriţi când au aflat prin ce a trecut copila de 7 ani.
cma7cma5Medicii legişti au confirmat violul, iar bărbatul a fost arestat preventiv. Dacă va fi găsit vinovat individul riscă până la 15 ani de închisoare. Între timp, fetiţa a fost inclusă într-un program de consiliere psihologică.
Life-Style

Transfăgărășanul se închide de astăzi circulației rutiere. Cât timp va fi blocat accesul

De la 1 noiembrie Transfăgărășanul devine un drum închis circulaţiei rutiere. Accesul va fi blocat până anul viitor, la începutul lunii iulie. Drumul închis este deja semnalizat, iar cei care vor totuşi să se aventureze într-o drumeţie pot lăsa maşinile şi s-o ia la pas. Cu mare atenţie, însă, mai ales că de acum încolo [...]