29 martie 2024

Incident şocant pe o stradă din Târgovişte. O mamă care îşi plimbă copilul în cărucior a fost atacată de o femeie, care i-ar fi cerut să-i dea ei băieţelul

prf5Incident şocant pe o stradă din Târgovişte. O mamă care îşi plimbă copilul în cărucior a fost atacată de o femeie, care i-ar fi cerut să-i dea ei băieţelul.

Necunoscuta a apucat bebeluşul şi chiar a ameninţat că-l va ucide, povesteşte mămica. Un trecător a intervenit imediat şi a înlăturat-o în cele din urmă pe femeia agresivă. Cercetările au dovedit că este profesoară şi predă la o şcoală din oraş.

prf1Ioana are 25 de ani şi este mama a trei copii. Duminica a ieşit la plimbare cu bebeluşul de 6 luni pe o stradă din Târgovişte. Cel mic era în cărucior când o femeie s-a apropiat şi a spus că vrea ea copilul. Ioana a crezut că este o glumă. Însă când femeia a pus mâna pe băieţel şi-a dat seama că totul ia o turnură dramatică!

prf6“I-am spus: Nu, doamnă, lăsaţi-mi copilul nu pot să vă dau copilul meu. Atunci ea a început să mă ameninţe: Dacă nu mi-l dai, ţi-l omor! Şi a şi sărit cu mâinile în gâtul bebeluşului ca să mă intimideze pe mine că nu am vrut să îi dau copilul meu.Am început să tremur, nu ştiam ce să fac şi m-am rugat la Dumnezeu să mă ajute pentru că nu mai ştiam cum să reacţionez”, povesteşte mama atacată

prfUn bărbat care trecea întâmplător prin zona a observat scenă şi a intervenit imediat. „Era asaltată de către o doamnă, care arata foarte normal, trebuie spus, şi mămica tot strigă ca doamna respectivă vrea să îi sugrume bebeluşul. Am mers, când am ajuns doamna avea mâinile încleştate pe căruţ şi nu voia să îl lase, a trebuit să o dau la o parte cu forţa. Trebuie că e o doamnă bolnavă, trebuie ajutată.”, a spus Vasile Lupaşc, salvatorul femeii şi al copilului.
Martorul declara că a aflat ulterior ca profesoara ar mai fi făcut asemenea gesturi şi în trecut. În schimb, colegii ei nu au observat un comportament ciudat.

prf4Suzana Ilie, directorul Colegiului Economic Târgovişte: „Nu am avut nişte plângeri, nişte reclamaţii de comportamente deosebite ale dumneaei în relaţia pe care a avut-o cu elevii. Putem cere o expertiza psihologică în momentul în care se consideră că ea este inaptă profesional. La momentul acesta nu o putem împiedica să intre la ore”.

prf2Părinţii copilului au sesizat poliţia în legătuiră cu cele întâmplate. „Tot ce îmi doresc de la femeia asta, nu vreau nici să o întâlnesc ,nici să îmi dea vreo despăgubire, doar să fie luate măsurile care trebuie. Poliţia ştie mai bine ce e de făcut ca să ne simţim în siguranţă”, spune tatăl.

Femeia de 50 de ani a refuzat să facă orice comentariu despre acuzaţiile care i se aduc. În schimb a fost audiata de poliţişti. Pe numele ei a fost deschis un dosar penal pentru lovire şi ameninţare.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial