Incendiu la o fabrică de peleți din Vulcana de Sus | TargovisteNEWS

Incendiu la o fabrică de peleți din Vulcana de Sus

Webp.net-resizeimage (1)COMUNICAT DE PRESĂ
Incendiu la o fabrică de peleți din localitatea Vulcana de Sus
Astăzi, în jurul orei 10:30, pompierii de la Detașamentul Pucioasa au fost alertați și au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă a unei fabrici pentru producerea de peleți din localitatea Vulcana de Sus, comuna Vulcana Băi.
La locul evenimentului salvatorii de la Detașamentul Pucioasa s-au deplasat cu două autospeciale de intervenție (ASAS).
În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui canal de fum, fără sită parascânteie, al unei sobe fără acumulare de căldură.
Au ars: acoperișul anexei pe o suprafață de cca.30mp, rumeguș (pe o suprafața de cca.100 mp), instalația electrică, un tocător de crengi și un uscător pentru rumeguș.
Având în vedere cantitatea mare de materiale combustibile (lemn și rumeguș) existente la locul incendiului, pompierii au intervenit prompt (operațiune de stingere durând cca. o oră) și au salvat din calea flăcărilor hala de producție și locuința proprietarului situate în imediata vecinătate.

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]