Incendiu la o fabrică de peleți din Vulcana de Sus | TargovisteNEWS

Incendiu la o fabrică de peleți din Vulcana de Sus

Webp.net-resizeimage (1)COMUNICAT DE PRESĂ
Incendiu la o fabrică de peleți din localitatea Vulcana de Sus
Astăzi, în jurul orei 10:30, pompierii de la Detașamentul Pucioasa au fost alertați și au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă a unei fabrici pentru producerea de peleți din localitatea Vulcana de Sus, comuna Vulcana Băi.
La locul evenimentului salvatorii de la Detașamentul Pucioasa s-au deplasat cu două autospeciale de intervenție (ASAS).
În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui canal de fum, fără sită parascânteie, al unei sobe fără acumulare de căldură.
Au ars: acoperișul anexei pe o suprafață de cca.30mp, rumeguș (pe o suprafața de cca.100 mp), instalația electrică, un tocător de crengi și un uscător pentru rumeguș.
Având în vedere cantitatea mare de materiale combustibile (lemn și rumeguș) existente la locul incendiului, pompierii au intervenit prompt (operațiune de stingere durând cca. o oră) și au salvat din calea flăcărilor hala de producție și locuința proprietarului situate în imediata vecinătate.

Life-Style

Fundaţia Andreei Marin a donat apă şi alimente oamenilor izolaţi la domiciliu

Crucea Roşie Dâmbovița  este la datorie în plină criză COVID-19 și vine în sprijinul persoanele vulnerabile din județ. Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița desfașoară mai multe activitați umanitare menite sa vină în sprijinul autorităților locale și a persoanelor aflate în izolare. Concret, în cursul zilei de vineri,27 martie 2020, Crucea Roșie Dâmbovița a primit o  [...]