Inaugurare importantă la Voineşti! Centrul de Medicină Regenerativă Alpha Medica vă oferă tratamentele viitorului | TargovisteNEWS

Inaugurare importantă la Voineşti! Centrul de Medicină Regenerativă Alpha Medica vă oferă tratamentele viitorului

Webp.net-resizeimage (1)În prezenţa a numeroase personalităţi locale, judeţene şi naţionale, la Voineşti a fost inaugurat astăzi Centrul de Medicină Regenerativă – ALPHA MEDICA.

Alpha Medica este cel mai ambițios proiect medical cu capital 100% românesc.

Webp.net-resizeimage (2)Cel mai nou Centru de Medicină Regenerativă – ALPHA MEDICA este specializat în terapii celulare regenerative, terapie cu laseri de joasă frecvență, oxigenoterapie hiperbară și intravenoasă, estetică și rejuvenare facială.
Sub egida clinicii ALPHA se regăsește și clinica de stomatologie și cosmetică dentară, Webp.net-resizeimage (3)ALPHA DENTAL STUDIO.
IDEE ROMÂNEASCĂ, STANDARDE EUROPENE
Webp.net-resizeimage (6)“Ne dezvoltăm permanent capacitatea de a integra tehnicile medicale de ultimă generație în tratamentele Alpha Medica, iar de astăzi ne propunem să devenim un etalon în ceea ce privește îngrijirea medicală regenerativă ultra modernă.
Parteneriatele cu clinici de renume din numeroase țări europene, precum Germania sau Austria, dar și din India și strânsa legătura cu oameni de știință care activează în domeniul medicinei celulare fac din Alpha Medica un centru medical important în zona est-europeană, care promite abordări terapeutice în patologii care, până astăzi, erau inaccesibile: boli cardiovasculare, afecțiuni neurologice, pulmonare, diabet, infertilitate.”, spune Iustin Preoteasa, reprezentantul Centrului Alpha Medica.
Webp.net-resizeimage (5)“Suntem o echipă tânără și performantă, mereu la curent cu ultimele tehnologii, cu un nucleu bine conturat, ce pornește de la motto-ul ,,Inovăm pentru sănătate”. Inovăm pentru tine și pentru starea ta de bine și aducem mai aproape de România tratamentele viitorului, care se ocupă de cauza și nu doar de efectul diferitelor afecțiuni.
Vă invităm să descoperiţi tratamentele viitorului, de acum mai aproape de tine!”, a declarat Teodora Preoteasa, directorul general al Alpha Medica.
Webp.net-resizeimage (4)
Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]