29 martie 2024

În sfârşit! DN 71, Bâldana-Sinaia, scos la licitaţie

dn71Comunicat de presă

AM PROMIS, AM FĂCUT!

Promisiunile publice trebuie întotdeauna onorate!
După lansarea licitației pentru DN 7 Bâldana-Titu, astăzi, la capătul unor eforturi imense, povestea încâlcită a DN 71 Bâldana-Sinaia a ajuns, în sfârșit, la stadiul lansării licitației execuției!
Așa cum v-am promis, determinarea cu care am pornit la drum în acest hățiș birocratic, m-a făcut să nu abandonez acest proiect care, deși de o importanță deosebită, nu s-a bucurat din partea fostelor autorități județene sau centrale de atenția cuvenită!
După o procedură de licitație anulată, după clarificări în peste 200 de pagini, proiectul a căpătat, în sfârșit, forma care să nu mai fie blocată de barierele birocratice.
Necesitatea modernizării DN 71 nu poate fi contestată de nimeni și aștept din partea întregului eșichier politic o colaborare pe această temă, o colaborare sinceră și fără accente politicianiste.
Acest proiect aduce cu sine atât dezvoltarea infrastructurii rutiere, cât și dezvoltarea județului prin recuplarea activității economice a județului nostru la economia Bucureștiului sau a Brașovului.
Așa cum am promis și în cazul DN 7 Bâldana-Titu, voi fi cel mai aspru critic al acestui proiect și nu voi tolera nicio abatere de la lege sau tergiversarea vreunei proceduri pe motive birocratico-funcționărești!
Obiectivul primordial, selectarea constructorului și începerea lucrărilor!
Timpul promisiunilor a trecut!
E vremea faptelor!

Virgil GURAN,
Președintele PNL Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial