În sfârşit! DN 71, Bâldana-Sinaia, scos la licitaţie | TargovisteNEWS

În sfârşit! DN 71, Bâldana-Sinaia, scos la licitaţie

dn71Comunicat de presă

AM PROMIS, AM FĂCUT!

Promisiunile publice trebuie întotdeauna onorate!
După lansarea licitației pentru DN 7 Bâldana-Titu, astăzi, la capătul unor eforturi imense, povestea încâlcită a DN 71 Bâldana-Sinaia a ajuns, în sfârșit, la stadiul lansării licitației execuției!
Așa cum v-am promis, determinarea cu care am pornit la drum în acest hățiș birocratic, m-a făcut să nu abandonez acest proiect care, deși de o importanță deosebită, nu s-a bucurat din partea fostelor autorități județene sau centrale de atenția cuvenită!
După o procedură de licitație anulată, după clarificări în peste 200 de pagini, proiectul a căpătat, în sfârșit, forma care să nu mai fie blocată de barierele birocratice.
Necesitatea modernizării DN 71 nu poate fi contestată de nimeni și aștept din partea întregului eșichier politic o colaborare pe această temă, o colaborare sinceră și fără accente politicianiste.
Acest proiect aduce cu sine atât dezvoltarea infrastructurii rutiere, cât și dezvoltarea județului prin recuplarea activității economice a județului nostru la economia Bucureștiului sau a Brașovului.
Așa cum am promis și în cazul DN 7 Bâldana-Titu, voi fi cel mai aspru critic al acestui proiect și nu voi tolera nicio abatere de la lege sau tergiversarea vreunei proceduri pe motive birocratico-funcționărești!
Obiectivul primordial, selectarea constructorului și începerea lucrărilor!
Timpul promisiunilor a trecut!
E vremea faptelor!

Virgil GURAN,
Președintele PNL Dâmbovița

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]