“Împreună putem schimba lumea” | TargovisteNEWS

“Împreună putem schimba lumea”

Webp.net-resizeimage (4)Activități în cadrul proiectului “Împreună putem schimba lumea”

În zilele de 05 și 07 iunie a.c., polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu specialiști din cadrul Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Dâmbovița și reprezentanții Organizaţiei „Salvaţi copiii!”, au organizat un concurs în cadrul proiectului “Împreună putem schimba lumea”, la care au participat preșcolari de la șapte grădinițe din Târgoviște, Găești, Răzvad, Gura Foii și Broșteni.

Activitățile au constat în verificarea cunoştinţelor micuților privind regulile de circulaţie, drepturile copilului şi normele de comportare în societate.

La final, copiii au fost răsplătiți cu diplome și premii pentru implicarea de care au dat dovadă.

Prin intermediul concursului, preșcolarii au fost informați cu privire la necesitatea adoptării unui comportament civic, specific unei societăți democratice.

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]