“Împreună putem schimba lumea” | TargovisteNEWS

“Împreună putem schimba lumea”

Webp.net-resizeimage (4)Activități în cadrul proiectului “Împreună putem schimba lumea”

În zilele de 05 și 07 iunie a.c., polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu specialiști din cadrul Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Dâmbovița și reprezentanții Organizaţiei „Salvaţi copiii!”, au organizat un concurs în cadrul proiectului “Împreună putem schimba lumea”, la care au participat preșcolari de la șapte grădinițe din Târgoviște, Găești, Răzvad, Gura Foii și Broșteni.

Activitățile au constat în verificarea cunoştinţelor micuților privind regulile de circulaţie, drepturile copilului şi normele de comportare în societate.

La final, copiii au fost răsplătiți cu diplome și premii pentru implicarea de care au dat dovadă.

Prin intermediul concursului, preșcolarii au fost informați cu privire la necesitatea adoptării unui comportament civic, specific unei societăți democratice.

Life-Style

Zâmbete, emoţii şi îmbrăţişări oferite cu dragoste de copiii cu autism sau sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ În data de 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, iar în data de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, în vederea acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități în societate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a participat la evenimentele organizate la inițiativa Primăriei [...]