IMPORTANT! Veste de ultimă oră pentru toţi cei care vor subvenţii în 2017 | TargovisteNEWS

IMPORTANT! Veste de ultimă oră pentru toţi cei care vor subvenţii în 2017

www.mariusbuga.ro_images_prefecturadbComunicat de presă

referitor la campania de depunere a cererilor unice de plată pentru obținerea subvențiilor pe anul 2017

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale ne informează asupra campaniei de depunere a cererilor unice de plată pentru obținerea subvențiilor pe anul 2017.

Având în vedere Programul de Guvernare, ce stabilește ca prim obictiv pentru agricultură ”acordarea la timp a subvențiilor pentru agricultură”, precizăm următoarele:

  • La data de 01.03.2017 Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură va lansa campania de depunere a cererilor unice de plată pentru obținerea subvențiilor pe anul 2017;

  • Campania de derulare a cererilor unice de plată se va finaliza la data de 15.05.2017;

  • Cel mai important document de identificare și eligibilitate al fermierilor este adeverința de la Registrul Agricol,eliberat de către autoritățile administrației publice locale ale comunelor, orașelor și municipiilor.

 

Biroul de presă

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]