Impact violent pe DN 71, la Doiceşti! Un tir a intrat într-o autospecială de la pompieri | TargovisteNEWS

Impact violent pe DN 71, la Doiceşti! Un tir a intrat într-o autospecială de la pompieri

pom4O autospecială a pompierilor a fost lovită violent de un TIR în Dâmbovița, pe Drumul Național 71.

pom2Militarii interveneau pentru a potoli un incendiu de vegetație izbucnit pe un câmp de lângă șosea, iar șoferul mastodontului susține că nu a văzut mașina din cauza fumului dens.

pom1Pompierii interveneau pentru a potoli un incendiu de vegetaţie izbucnit în apropiere de comună Doicești din Dâmboviţa. În imaginile filmate de un şofer care a trecut prin zona cu doar câteva minute înainte de accident se vede fumul gros care învăluise şoseaua. Bărbatul aflat la volanul TIR-ului care a izbit puternic autospeciala pompierilor susţine că nu a văzut nimic şi ca vehiculul nu era semnalizat corespunzător.

pom5Laurenţiu Voicu, şoferul tirului: “Era fum la maxim, nu am văzut absolut nimic. Nesemnalizat, absolut nimic. Era fum dens, nu se vedea absolut nimic, aveam 20 – 30 la oră…”

Şoferul autospecialei îl contrazice însă.

Şoferul autospecialei de pompieri: “Atunci am ajuns, nu am apucat decât să dau drumul la pompe… şi girofare şi avarii şi poziţii.”

Pompieri: “Acţionăm la stingere, nu am văzut decât am auzit. Era vizibilitate zero sau aproape zero.”

pomDin fericire, nimeni nu a fost rănit în urma impactului. Dacă vor fi găsiţi cei care au pus focul intenţionat risca să fie amendaţi.

Sursa: Pro TV

pom3

Life-Style

Protestul #șîeu. România intră, vineri, la 15:00, într-o grevă de 15 minute

Zeci de companii private, asociaţii, hoteluri, baruri, restaurante, cofetarii, antreprenori, dar şi instituţii publice din România intră, vineri, 15 martie, la ora 15:00, într-o grevă de 15 minute. Vor participa la protestul faţă de lipsa autostrăzilor din România iniţiat de Ştefan Mandachi, un antreprenor care a construit singur un metru de autostradă, la ieşirea din [...]