29 martie 2024

Impact violent între două BMW-uri, într-o curbă periculoasă! Patru oameni au ajuns la spital

accc8Un grav accident de circultie s-a produs aseara la Colacu, in Racari. Patru oameni au ajuns la spital dupa ce masinile in care se aflau s-au izbit violent intr-o curba periculoasa.

accc9Potrivit politistilor, unul dintre soferi era sub influenta bauturilor alcoolice. O tanara, care se afla la volanul celuilalt autoturism, a ramas incarcerata.

accc3Potrivit martorilor, intr-o curba periculoasa, un bolid sport ar fi venit in viteza si ar fi intrat in plin in autoturismul aflat pe celalalt sens de mers.

accc7Martori: “Viteza mare! Masina cum arata…N-ati vazut aici?!”

accc4Soferita, in varsta de 29 de ani, care se afla la volanul unuia dintre autoturisme a ramas incarcerata, iar mama ei si alti doi pasageri din cealalta masina au suferit si ei rani care au necesitat ingrijiri medicale.

accc6Matusa soferitei: “Nepoata mea venea de la Bucuresti si baiatul asta venea dincolo. Nepoata mea e la spital, la Targoviste”.

Soferul care a provocat accidentul ar fi fost baut.

Martorii au sunat la 112 si au cerut ajutor.

accc10Martor: “Un baiat avea capul spart si am vazut ca i-a pus atela la gat, in masina cealalta, mama soferitei la fel, lovita”

accc2plutonier major DANIEL DUMITRU GRINDES, sef Garda interventie Detasamentul de pompieri Racari – “La fata locului am gasit doua autoturisme implicate, o persoana a fost incarcerata si inca trei victime care au fost preluate”

accc1MARIUS BUGA, Pro TV – “Soferita de 29 de ani, mama ei si doi pasageri din cealalta masina au suferit rani, au fost preluati de echipajele de la ambulanta si transportati la spitalul din Targoviste , pentru ingrijiri si investigatii. Politistii au deschis o ancheta si urmeaza sa afle cum s-a produs acest accident”.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial