Impact violent în centrul orașului Târgoviște. Un șofer a ajuns la spital din cauza unei șoferițe | TargovisteNEWS

Impact violent în centrul orașului Târgoviște. Un șofer a ajuns la spital din cauza unei șoferițe

Webp.net-resizeimage-242-2Un șofer în vârstă de 33 de ani a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a fost lovită în plin de un autoturism, în centrul orașului Târgoviște.
Webp.net-resizeimage-243-2Din primele date, spun polițiștii, de vină pentru producerea accidentului ar fi o șoferiță, de 24 de ani, care nu ar fi acordat prioritate.
”Din cercetarile efectuate de politisti a rezultat ca o femeie, de 24 de ani, in timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Independentei, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus de un barbat de 33 de ani.
Webp.net-resizeimage-241-2În urma impactului, conducatorul auto, de 33 de ani, a fost ranit, fiind transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.
In cauza, politistii au intocmit un dosar penal si efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, fapta prevazuta de art. 196 din Codul Penal”, precizează IPJ Dâmbovița.
Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]