16 aprilie 2024
IMAGINILE DURERII: Studentul eminent din Găeşti, pentru ultima dată acasă…

IMAGINILE DURERII: Studentul eminent din Găeşti, pentru ultima dată acasă…

Imagini dureroase, la Gaesti, unde a fost adus – pentru ultima data – Catalin, studentul eminent gasit inecat in Raul Dambovita.

“Inca sunt bulversata, este o tragedie de neimaginat, nu e nimic mai cumplit pe lumea asta decat moartea unui copil”, a declarat Aurelia Arsene, directorul Colegiului National Valdimir Streinu, din Gaesti.

Catalin Ionut Ene avea 20 de ani. Era student la facultatea de matematica din Bucuresti, unde intrase cu nota 10.

De altfel, in toti anii de liceu a avut numai 10 pe linie. A terminat ca sef de promotie si toti cei care l-au cunoscut ii vedeau un viitor stralucit insa in ultima se cufundase intr-o tacere dureroasa.

“Erau momente in care era obosit, spunea ca nu mai poate, momente in care era dezamagit de cei din jur, de lipsa de sensibilitate, orice se intampla avea un ecou puternic in sufletul lui, asta il durea foarte tare”, spune Florina Stoica, profesor de limba romana.

Catalin a lasat un bilet de adio prin care a incercat sa isi justifice gestul.

“Era foarte interiorizat, nu se exterioriza, nu spunea ce simtea. Cu greu isi exprima sentimentele. Invata foarte mult, stiti cum sunt priviti, grupul tocilarilor, sunt marginalizati”, spune Cristina Marin, o prietena.

“Era un baiat foarte destept, invata extrem de bine, cuminte, n-avea treaba cu ceilalti colegi, era singuratic. Era un baiat inchis, dar prietenos, nu a deranajat pe nimeni” – George Perjaru, fost coleg.

Catalin va fi inmormantat in cimitirul din Gaesti.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial