Imagini superbe! Paştele cailor, la Târgovişte | TargovisteNEWS

Imagini superbe! Paştele cailor, la Târgovişte

pastec3A fost sarbatoare mare in comunitatea bulgarilor din Targoviste! Sute de oameni din tara, dar si din afara granitelor au venit sa se bucure de Pastele cailor, sau Tudorita, o traditie pastrata cu sfintenie de zeci de ani, in Vechea Capitala de Scaun a Tarii Romanesti.

pastecCei mai frumosi si mai puternici cai au fost scosi de stapanii lor in fata oasptetilor veniti special sa ii admire.

pastec4Iar turistii nu au plecat dezamagiti, armasarii si iepele si-au aratat maestria tropaind cu maretie si ridicandu-se in doua picioare inaintea privitorilor incantati.

pastec1Agricultorii spun ca fara ajutorul cailor, munca lor la camp ar fi cu mult mai grea, asa ca ii pretuiesc la fel ca pe cei din familiile lor.

 pastec3

Life-Style

Proaspătă mămică? Iată 3 lucruri pe care să le ai mereu cu tine

Probabil universul tău se rotește acum în jurul unor pachete cu scutece, a unor suzete și a unor uleiuri de baie pentru bebeluși. Acestea se numără printre primele lucruri pe care le achiziționezi odată cu venirea pe lume a celui mic și nu este de mirare că ești nevoită să le ai mereu la îndemână. [...]