Imagini superbe, la Târgovişte! Tricolorul de 100 de metri, purtat cu emoţie şi bucurie de sute de copii şi dascăli | TargovisteNEWS

Imagini superbe, la Târgovişte! Tricolorul de 100 de metri, purtat cu emoţie şi bucurie de sute de copii şi dascăli

Webp.net-resizeimage“Astazi, am participat la un eveniment absolut deosebit.
Webp.net-resizeimage (1)Initiat de Scoala Gimnaziala “Vasile Carlova”, Marsul Unirii” a reunit dascali si elevi de la mai multe unități de învățământ târgoviștene (Liceul Teoretic ”I.H. Rădulescu”, Colegiul National ”Ienăchiţă Văcărescu”, Liceul ”Voievodul Mircea”, Liceul Tehnologic Auto, Colegiul Economic ”Ion Ghica” , Școala Gimnazială ”I. Alexandru Bratescu-Voinesti” Târgoviște).
Webp.net-resizeimage (2)S-a remarcat prezenta micutilor, dar inimosilor patrioti de la Grădiniţa cu program prelungit „Alexandrina Simionescu Ghica” Târgovişte.
“România 100″ este nu doar cinstirea memoriei oamenilor de atunci, este și aducerea faptelor în actualitate, ca pilde pentru astăzi, pentru mâine, pentru noi, pentru copiii și nepoții noștri.
Felicitari organizatorilor!
La multi ani, Romania!”, a transmis primarul Cristian Stan.

Life-Style

Ce plan de acţiune are în vedere DGASPC Dâmboviţa

COMUNICAT DE PRESĂ La sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița (DGASPC Dâmbovița), s-a desfășurat o întâlnire de lucru cu furnizorii publici și privați care activează în domeniul asistenței sociale. Subiectul principal al întâlnirii a fost consultarea, în vederea elaborarării planului de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului [...]