24 aprilie 2024
IMAGINI ŞOCANTE! Un cioban şi 100 de oi au murit la Rătei, în judeţul Dâmboviţa!

IMAGINI ŞOCANTE! Un cioban şi 100 de oi au murit la Rătei, în judeţul Dâmboviţa!

8Un cioban a murit lovit de trasnet in marti dimineata in muntii Bucegi, iar acelasi sfarsit l-au avut si mioarele sale.

Obisnuit cu vremea rea de pe munte, barbatul, in varsta de 69 de ani, n-a tinut seama de furtuna si a plecat cu oile spre pajistile verzi din golul alpin. Un alt cioban l-a gasit fara suflare si a sunat la 112.

4Ciobanul era din Arges, dar sosise la stana din zona Ratei, aflata in Dambovita, in urma cu o saptamana. Trasnetul a lovit baciul si turma intr-un loc greu accesibil, iar echipajul ambulantei a ajuns cu mare dificultate acolo.

6Cosmina Lita, asistent medical Serviciul de Ambulanta Dambovita: Pacientul a fost gasit decedat, stop cardiorespirator, prin electrocutie, prin arc electric natural. Nu s-au mai putut face manevre, erau inutile

Ciobanii din munte povestesc ca pe munte, marti dimineata, a fost o vreme cumplita si l-au avertizat pe baci sa se adaposteasca, dar in zadar.

3Meteorologii au emis o atentionare de cod portocaliu pentru judetul Dambovita, de vreme rea, cu ploi torentiale si descarcari electrice. Baciul n-a tinut cont insa de avertisment si a plecat cu oile la pascut

2Ion Ghinea, padurar: Un fulget l-a trasnit impreuna cu niste oi. A plouat de dimineata si l-a trasnit acolo. A plouat de dimineata puternic, au fost norii incarcati

8Autoritatile i-au anuntat rudele ciobanului de tragedie. Lesurile animalelor vor fi coborate de pe munte si incinerate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial