IMAGINI ŞOCANTE pe DN 72, între Târgovişte şi Ploieşti! O femeie şi fiul ei, de 8 ani, au murit | TargovisteNEWS

IMAGINI ŞOCANTE pe DN 72, între Târgovişte şi Ploieşti! O femeie şi fiul ei, de 8 ani, au murit

acc-brat2S-au derulat imagini şocante, în această seară, pe Drumul Naţional 72, între Târgovişte şi Ploieşti!

O femeie, de 38 de ani şi fiul ei, de numai 8 ani, au murit, după ce maşina în care se aflau a fost izbită violent de un camion încărcat cu 20 de tone de var.

acc-brat3Martorii povestesc că şoferul nu ar fi oprit în intersecţia de la Brătăşanca, iar în acel moment camionul, care venea de pe drumul cu prioritate, I-a lovit în plin.

acc-bratPentru femeie şi copil nu s-a mai putut face nimic. Şoferul este în comă şi a fost dus cu ambulanţa la Spitalul Judeţean din Ploieşti.

acc-brat1Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa şi urmează să stabilească toate împrejurările în care a avut loc tragicul eveniment.

 

 

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]