IMAGINI ŞOCANTE pe DN 72, între Târgovişte şi Ploieşti! O femeie şi fiul ei, de 8 ani, au murit | TargovisteNEWS

IMAGINI ŞOCANTE pe DN 72, între Târgovişte şi Ploieşti! O femeie şi fiul ei, de 8 ani, au murit

acc-brat2S-au derulat imagini şocante, în această seară, pe Drumul Naţional 72, între Târgovişte şi Ploieşti!

O femeie, de 38 de ani şi fiul ei, de numai 8 ani, au murit, după ce maşina în care se aflau a fost izbită violent de un camion încărcat cu 20 de tone de var.

acc-brat3Martorii povestesc că şoferul nu ar fi oprit în intersecţia de la Brătăşanca, iar în acel moment camionul, care venea de pe drumul cu prioritate, I-a lovit în plin.

acc-bratPentru femeie şi copil nu s-a mai putut face nimic. Şoferul este în comă şi a fost dus cu ambulanţa la Spitalul Judeţean din Ploieşti.

acc-brat1Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa şi urmează să stabilească toate împrejurările în care a avut loc tragicul eveniment.

 

 

Life-Style

Ziua internațională a muntelui

Ziua internațională a muntelui aniversată…la munte Declarată încă din 2003 ca „Zi internațională a muntelui”, data de 11 decembrie nu putea lipsi din calendarul expediționar al montaniarzilor dâmbovițeni grupați în jurul Asociației Chindia Jurasic Park, ei efectuând, în weekendul anterior zilei (9-10 decembrie 2017) o reușită tură de iarnă pe potecile înzăpezite ale Bucegilor. După [...]