17 aprilie 2024

ILEGALITĂȚI PÂNĂ LA CER în Primăria Vulcana Pandele!

catuse1„La Vulcana Pandele am retras sprijinul politic, l-am exclus din partid pe dl Boştinaru Marius, actualul viceprimar cu atribuţii de primar interimar, şi ca urmare el ocupă nelegal această funcţie.

Nelegalitatea aceasta implică toate actele administrative adoptate în calitate de primar. Practic, toate sunt nule. Pe dl Boştinaru l-am exclus pentru modul în care îşi desfăşoară activitatea ca primar.

Motivele sunt legate de modul absolut nelegal în care a organizat concursul pentru ocuparea funcţiei de administrator public, de modul în care a înţeles să nu mai consulte pe nimeni pe problemele care privesc localitatea.

Această excludere a lui este însoţită şi de demisia tuturor consilierilor PSD din Consiliul Local”, a spus preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Numirea administratorului public, o mascaradă!

„Nu s-a făcut publicarea în Monitorul Oficial cu 15 zile lucrătoare înainte de data stabilită pentru prima probă şi într-un cotidian de largă circulaţie.

Comisia de concurs a fost formată din salariaţi ai primăriei şi nu cum spune legea, din persoane care să deţină cel puţin o funcţie egală sau echivalentă cu aceea pentru care se organizează concursul.

Niciun salariat din primărie nu se afla în situaţia de a putea face parte din comisia de concurs.

Mai mult, dl Bogdan Simion, cel care ocupă funcţia de administrator public, a continuat să ocupe şi funcţia de consilier local, ceea ce-l aşază clar în poziţie de incompatibilitate.

Se încearcă şi timorarea unor persoane sau aducerea lor în situaţia de a riposta violent la comportamentul pe care îl are administratorul public al localităţii”, a avertizat Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial