I.L.Caragiale – Beat şi fără permis, a ajuns cu maşina în şanţ | TargovisteNEWS

I.L.Caragiale – Beat şi fără permis, a ajuns cu maşina în şanţ

accc2Cercetați de polițiști pentru conducerea unor autovehicule sub influența băuturilor alcoolice

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza localității I.L. Caragiale, s-a produs un eveniment rutier.

Un echipaj de poliție s-a deplasat la fata locului, iar din cercetări a reieșit că un bărbat de 32 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat într-un șanț.

Totodată, din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie a cărei valoare a fost peste limita de de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii îmbibației alcoolice.

De asemenea, un alt bărbat de 44 de ani, a fost depistat de polițiști, pe raza localității Lungulețu, în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o alcoolemie cu o valoare peste limita de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]