20 aprilie 2024

Hoţul specializat pe… spirtoase! Fura orice, dar în special băuturi alcoolice!

arestatiTrei tineri au fost reţinuţi pentru comiterea unor furturi

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au probat activitatea infracţională a trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 25 de ani, bănuiţi de comiterea unor furturi din anexe gospodăreşti şi societăţi comerciale.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că doi dintre aceştia ar fi sustras în cursul nopţii de 18/19 mai 2014 o cabalină dintr-o anexă gospodărească situată pe raza localităţii Pietrari.

În sarcina celui de al treilea bărbat, s-a reţinut că pe parcursul lunii mai a.c., a pătruns prin efracţie în incinta unor societăţi comerciale de unde a sustras mai multe bunuri, în special băuturi alcoolice.

Tinerii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte cu propunere de arestare preventivă.

Doi bărbaţi sunt cercetaţi de poliţişti pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au oprit în trafic, pentru control, un vehicul condus de numitul V.M., de 51 de ani, din localitatea Butimanu.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, pe strada Virgil Drăghiceanu din municipiul Târgovişte a fost depistat un tânăr, de 15 ani, în timp ce conducea un motoscuter fără a poseda permis de conducere.

Pe numele celor doi bărbaţi, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de „ conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial