Haos pe DN 72A, la Priseaca. Două maşini au fost grav avariate după ce au intrat într-o vacă lăsată nesupravegheată | TargovisteNEWS

Haos pe DN 72A, la Priseaca. Două maşini au fost grav avariate după ce au intrat într-o vacă lăsată nesupravegheată

masp1Un animal lăsat nesupravegheat a produs un accident violent, vineri seară, pe DN 72A, în judeţul Dâmboviţa.

Un şofer a fost rănit, iar o femeie şi fiul ei, în vârsta de 12 ani, au suferit un atac de panică, după ce mașinile pe care le conduceau au lovit o vacă aflată pe șosea.

masp7În urma impactului animalul a murit. Polițiștii îl caută acum pe proprietarul cornutei pentru a fi tras la răspundere.

Totul s-a întâmplat în localitatea Priseacă. Afară se înserase, iar drumul nu era luminat.

maspCele două maşini mergeau spre Târgovişte, când una dintre ele a intrat în plin în animal.

La volanul celuilalt autoturism avariat se afla o femeie de 33 de ani, care se îndrepta spre casă, împreună cu băiatul ei, de 12 ani.

masp6Maria Timofte, șoferiță: “Eram în trafic, domnul de dinainte a dat peste vacă și a apărut în fața mea. Și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. S-a spart radiatorul la mașină, nu mai pot pleca cu mașina. Copilul s-a speriat, a început să țipe, să plângă”.

 

Animalul ar fi scăpat de la o fermă

 

masp4Localnicii spun că au observat animalul în zonă în ultimele zile şi cred că ar fi scăpat de la o fermă din vecinătate.

Localnic: “E scapăt de undeva. De vreo două, trei zile și astăzi, era foarte agitat”.

masp2Localnică: “Am mai văzut și mai devreme, mai de dimineață trecând șoseaua, dar nu știm al cui este. Nu este domne normal, se întâmplă atâtea accidente”.

Marius Buga, Pro TV “La faţa locului au sosit echipajele de la poliție și ambulanță. Șoferul a primit îngrijiri medicale, dar este în afara pericolului spun medicii.

masp5Acum polițiștii au declanșat o anchetă și urmează să stabilească cine este stăpânul animalului pentru a putea fi tras la răspundere.”

Dacă va fi identificat, proprietarul animalului va fi sancţionat.

masp3