„HALLOWEEN” la Teatrul Tony Bulandra – “Fiți cu maaare, băgare de seamă…” | TargovisteNEWS

„HALLOWEEN” la Teatrul Tony Bulandra – “Fiți cu maaare, băgare de seamă…”

haloween“Surprizele se țin lanț în noua stagiune, la Teatrul Tony Bulandra. Pentru prima dată în istoria teatrului târgoviștean, sărbătorim împreună cu voi Halloween-ul.
Vino, începând de astăzi, 25 octombrie și până duminică inclusiv, la Agenția de Bilete a Teatrului Tony Bulandra, transmite verbal codul: „HALLOWEEN” și vei beneficia pe loc de oferta noastră pentru spectacolul ”Salonul numărul 6”, organizat de Halloween – Un bilet achiziționat, unul gratuit! – tocmai pentru a-l putea oferi cadou persoanei apropiate ție.
Si asta nu este tot… Știați că Salonul numărul 6 a fost spectacolul de la miezul nopții?
Ce credeți că se poate întâmpla de Halloween în mijlocul nopții???
…întuneric, spirite, nebunie și … un cocoș!
Așa că atenție, înainte și după spectacol!!!  Fiți cu maaare, băgare de seamă… lucrurile și oamenii nu sunt întotdeauna așa cum credeți că sunt…”

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]