20 aprilie 2024
Gura Ocniţei – Pericol la conducta cu gaz!

Gura Ocniţei – Pericol la conducta cu gaz!

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale pe raza localităţii Gura Ocniţei, a depistat în aropierea staţiei de compresoare a unei societăţi comerciale 2 persoane care, după ce au decopertat solul pe o distanţă de aproximativ 20 m folosind unelte specifice, au sustras mai multe bucăţi de conductă metalică.

În urma verificărilor efectuate de către jandarmi, s-a stabilit faptul că Marian A., în vârstă de 23 ani şi Alexandru B. în vârstă de 29 ani, au sustras 3 bucăţi de conductă metalică care era utilizată pentru transportul de gaz bogat de la Parcul Ocniţa la staţia de compresoare a unei societăţi comerciale. Persoanele intenţionau să transporte materialul feros la un centru de colectare a fierului vehi în vederea valorificării.

*** Jandarmii au întocmit celor în cauză actele procedurale premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, aceştia fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, actele urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni pentru finalizarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL I.J.J. DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial