19 aprilie 2024

Greşeala pe care a făcut-o şoferul care a intrat în microbuz, la Picior de Munte. “Mă uitam la…”

acp2Trei pasageri aflați într-un microbuz au ajuns la spital după un accident petrecut pe DN 72, în localitatea Picior de Munte.

acp1De vină este un șofer de 63 de ani, care a intrat cu maşina pe sensul opus de mers şi s-a ciocnit cu microbuzul. Cel vinovat povestește că atenţia i-a fost distrasă de GPS .

acpMartorii au sunat la numărul de urgenţă 112. La faţa locului au sosit patru echipaje de la ambulanţa şi SMURD. Trei dintre pasagerii aflaţi în microbuz au fost preluaţi şi transportaţi la spitalul judeţean.

acp4Cei trei răniţi, un bărbat în vârstă de 56 de ani şi două femei, de 66 şi 43 de ani, se aflau în microbuzul care plecase de la Târgovişte şi se îndrepta către Piteşti. În localitatea Picior de Munte s-a produs accidentul.

acp6Dănuț Coman, şoferul microbuzului: “Mi-a apărut chiar în faţă. Am văzut că vine, am tras de volan dreapta cât am putut, n-am mai putut să evit, m-a luat din fată până în spate.

acp3În cealaltă maşină se afla la volan un bărbat din Braşov, împreună cu soţia şi cu doi prieteni. Deşi maşina lor a fost avariată, oamenii din interior au scăpat nevătămaţi.

acp7Ernest Baicic, şoferul autoturismului: “Mă uitam la GPS, că nu sunt din zonă şi probabil nu l-am observat şi a fost inevitabilul.

acp5Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

sursa – ProTV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial