19 aprilie 2024
GRAV ACCIDENT DE MUNCĂ la Fieni! Un electrician a fost ELECTROCUTAT şi a suferit arsuri pe 70 la sută din suprafaţa corpului!

GRAV ACCIDENT DE MUNCĂ la Fieni! Un electrician a fost ELECTROCUTAT şi a suferit arsuri pe 70 la sută din suprafaţa corpului!

electrf1Un barbat in varsta de 50 de ani din judetul Dambovita se zbate intre viata si moarte dupa ce s-a electrocutat in timpul serviciului.

electrf4Omul lucra in statia de inalta tensiune cand a fost ranit. Medicii spun ca are arsuri pe 70% din suprafata corpului si l-au transferat la Spitalul Floreasca din Capitala. Intre timp, inspectorii de munca au inceput o ancheta.

electrf3Barbatul este angajat la o firma privata ce desfasoara o lucrare in statia de inalta tensiune din orasul Fieni. Electricianul, cu o experienta de peste 20 de ani, mai avea putin pana la terminarea programului cand a cazut ca secerat. Colegii lui au chemat de urgenta ambulanta.

electrfMedicii spun ca au facut tot ce le-a stat in putinta ca sa il stabilizeze, dar ranile pe care le-a suferit sunt grave, iar starea lui s-ar putea inrautati de la o ora la alta.

Barbatul este in stare critica, spun medicii. Din aceasta cauza doctorii au decis sa fie transferat de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala.

electrf2Politistii au deschis un dosar penal in acest caz, iar inspectorii de munca au fost sesizati si au demarat si ei investigatii. Acestia vor sa afle daca omul respecta normele de protectie a muncii si daca angajatorul ii asigura conditiile necesare pentru a lucra in siguranta.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial