Grădinița Sfântul Francisc din Târgoviște a aniversat 21 de ani de existență | TargovisteNEWS

Grădinița Sfântul Francisc din Târgoviște a aniversat 21 de ani de existență

Webp.net-resizeimagePreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, însoțit de secretarul județului – Ivan Vasile Ivanoff, a participat la evenimentul prilejuit de aniversarea a 21 de ani de existență a Grădiniței Sfântul Francisc din Târgoviște.

Cei prezenți au asistat la un program artistic organizat cu acest prilej, ulterior vizitând atât clădirea afterschool din vecinătate – Planeta Junior, cât și atelierele de pictură și modelaj pentru copii și adulți, ARTelier.

De-a lungul celor 21 de ani de existență, grădinița Sfântul Francisc din Târgoviște a oferit copiilor o educație aleasă, într-un mediu prietenos, activităţile de învăţare fiind adaptate, în funcţie de nivelul de cunoştinţe şi gradul de asimilare al acestora, pentru fiecare preşcolar în parte.

Au mai participat: inspectorul școlar general – Cristina Stroe, preotul Paroh al Parohiei Sfântul Francisc din Assisi – Ioan P. Solomon şi directorul grădiniţei, psihologul Mihaela Ghercă.

  Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

Life-Style

Fundaţia Andreei Marin a donat apă şi alimente oamenilor izolaţi la domiciliu

Crucea Roşie Dâmbovița  este la datorie în plină criză COVID-19 și vine în sprijinul persoanele vulnerabile din județ. Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița desfașoară mai multe activitați umanitare menite sa vină în sprijinul autorităților locale și a persoanelor aflate în izolare. Concret, în cursul zilei de vineri,27 martie 2020, Crucea Roșie Dâmbovița a primit o  [...]