28 martie 2024

Gheboieni – Șoferul penal a ajuns din nou după gratii…

hott2Bărbatul bănuit de furtul unui autoturism şi de comiterea de infracţiuni la regimul rutier a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Bărbatul de 33 de ani a fost prezentat instanţei de judecată pentru dispunerea unor măsuri preventive, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În sarcina lui s-a reținut că, în cursul nopţii de 08 spre 09 aprilie a.c., ar fi pătruns în curtea unei locuințe din Gheboieni și ar fi sustras un autoturism.

De asemenea, s-a stabilit că, deși nu poseda permis de conducere, bănuitul ar fi condus vehiculul până în municipiul Târgoviște, unde l-ar fi abandonat.

rutiInfracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, reținute în sarcina unor bărbați

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Răcari au depistat doi bărbați în timp ce conduceau pe raza localității autovehicule neînmatriculate.

De asemenea, polițiștii Serviciului Rutier au oprit pe raza municipiului Târgoviște un autoturism condus de un tânăr de 27 ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că aceasta avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare penale pentru comiterea de infracțiuni la regimul rutier.

www.mariusbuga.ro_images_rutieristiAcțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere

Poliţiştii rutieri din Dâmbovița au acționat pe raza județului pentru depistarea participanților la trafic care nu respectă regulile de circulație, precum și pentru prevenirea accidentelor rutiere.

În cadrul activităților, poliţiştii au aplicat 411 sancţiuni contravenţionale, au reținut 10 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.

Din totalul sancțiunilor, 59 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 4 pentru depășiri neregulamentare și două pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor și vehiculelor, restul fiind pentru încălcarea altor norme rutiere.

Atenția polițiștilor s-a îndreptat și către abaterile celorlalte categorii de participanți la trafic, fiind amendați 166 de pietoni și 36 de bicicliști.

Pentru siguranţa traficului rutier şi reducerea victimizării cetăţenilor prin accidente de circulaţie, poliţiştii rutieri vor acţiona și în zilele următoare, pe drumurile din județ.

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița atrage atenția participanților la trafic cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulaţie şi adoptarea unei conduite preventive, în vederea diminuarea riscului producerii unor evenimente rutiere nedorite.

lemnSancţionat contravenţional după ce a fost surprins în timp ce transporta ilegal material lemnos

Un bărbat de 48 de ani, din Bezdead, a fost sancţionat contravenţional de poliţişti, după ce a fost depistat în timp ce transporta 0.6 m³ de material lemnos, pentru care nu deținea documente justificative de proveniență și transport.

Totodată, lemnul a fost ridicat în vederea confiscării.

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial