Gheboieni – Ce a pus la cale un tânăr, în noaptea de Paşte! A fost reţinut de poliţişti | TargovisteNEWS

Gheboieni – Ce a pus la cale un tânăr, în noaptea de Paşte! A fost reţinut de poliţişti

hott2Bănuit de furtul unui autoturism şi de comiterea de infracţiuni la regimul rutier, reținut de poliţişti

Ieri, 09 aprilie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dâmbovița, cu sprijinul Postului de Poliție Tătărani, au reținut un bărbat de 33 de ani, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

În sarcina acestuia s-a reținut că, în cursul nopţii de 08 spre 09 aprilie a.c., ar fi pătruns în curtea unei locuințe din Gheboieni și ar fi sustras un autoturism.

De asemenea, s-a stabilit că, deși nu poseda permis de conducere, bănuitul ar fi condus vehiculul până în municipiul Târgoviște, unde l-ar fi abandonat.

Cel în cauză a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi, 10 aprilie, să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Autovehiculul sustras a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Life-Style

Video! Moş Crăciun a ajuns la Răcari! A adus multe cadouri şi multă bucurie!

Moş Crăciun a ajuns la Răcari! Primarul Marius Caraveţeanu l-a aşteptat cu un ceai cald, apoi au pornit spre toţi copiii din localitate. Bătrânul cu barba ninsă are sacul plin cu daruri şi a adus cu el multă veselie. Copiii I-au pregătit poezii, cântece şi colinde şi aşteaptă nerăbdători marea întâlnire.