19 aprilie 2024
Gest ŞOCANT al unui bărbat din Vişina! “S-a spânzurat după ce doctoriţa i-a zis: amărâtule, RĂMÂI FĂRĂ VEDERE!”

Gest ŞOCANT al unui bărbat din Vişina! “S-a spânzurat după ce doctoriţa i-a zis: amărâtule, RĂMÂI FĂRĂ VEDERE!”

Gest socant al unui barbat din comuna Visina. Omul, in varsta de 48 de ani si-a pus capat zilelor dupa ce – povestesc rudele – un medic i-ar fi spus ca isi va pierde vederea.

Barbatul a fost gasit fara suflare de verisoara lui. Disperata, femeia a chemat in ajutor si celelalte rude dar, din pacate era prea tarziu pentru ca omul sa mai poata fi salvat.

Barbatul a lasat in urma un bilet de adio in care isi justifica gestul sinucigas. In cele cateva fraze asternute pe hartie, da vina pe medici pentru sfarsitul lui.

Sora barbatului sustine ca a fost de fata cand un oftalmolog i-ar fi spus ca isi va pierde vederea la ochiul drept pentru ca nu va gasi bani pentru un transplant de cornee.

Doctorita i-a zis amaratule, ramai fara vedere daca nu faci transplantul de cornee, ne-a declarat Gherghina Nicolae.

Barbatul a ajuns pe mana oftalmologilor dupa un accident in care i-a fost afectat ochiul drept.

Internat in spital, a fost tratat de mai multi doctori dar ultimul, sustin rudele, l-ar fi avertizat ca va orbi pentru ca este prea sarac ca sa-si permita un transplant de cornee.

Doctorita cu pricina se apara. Sustine ca niciodata nu s-ar fi adresat asa vreunui pacient.

“Nu e adevarat, eu nu am spus asa ceva, in plus, omul si-ar fi recapatat oricum vederea”, ne-a precizat dr.Gabriela Corneci.

Desi nu poate fi vorba de vreo culpa medicala, familia barbatului este decisa totusi sa reclame la colegiul medicilor comportamentul doctoritei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial