19 aprilie 2024

Geamuri sparte, îmbrânceli şi spray lacrimogen la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean din Târgovişte!

scan2Geamuri sparte, îmbrânceli şi spray lacrimogen la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean din Târgovişte.

Totul după ce s-a iscat un scandal între rudele unui pacient şi paznicii care nu i-au lăsat să intre pe holul spitalului.

În urma conflictului, două persoane au fost rănite şi alte cinci au fost duse la audieri.

scanVictimă: “Nu m-au lăsat şi mi-au zis, ţigan împuţit, ieşi afară!” 

Reporter: “Cine?”

Victimă: “Dânşii, de la spitalul de la Târgovişte! Au dat cu piciorul în geam şi mi-a sărit pe mână.”

scan3Totul a început la intrarea în spitalul judeţean, când rudele unui pacient au vrut să intre pe hol, dar nu au fost lăsate de paznici. Oamenii s-au îmbrâncit cu gardienii şi în busculada au fost sparte geamurile de la uşa de acces.

scan5Martor: “Ne-am speriat foarte tare! S-au luat la ceartă, la bătaie. Omul a venit să întrebe, să se lămurească şi de aici nu l-au lăsat să intre. Şi din asta s-au luat la ceartă, la scandal, a ieşit ce a ieşit.”

Câteva mămici care aşteptau alături de copii să ajungă la un specialist, povestesc că paznicii spitalului au dat cu spray lacrimogen la întâmplare.

Martor: “Se auzea scandal, s-au spart geamurile, au dat cu spray!”

scan7Martor: “S-a dat cu spray şi erau atâţia copii la urgenţe.”

În urma scandalului, unul dintre gardieni, dar şi una dintre rudele bolnavului au fost răniţi.

scan1Dr. Elena Firoiu, purtător de cuvânt al SJU Târgoviște:Mai multe persoane recalcitrante au forţat şi spart uşa de la intrarea în departamentul de urgenţă al spitalului judeţean, cu intenţia de a intra peste personalul medical în UPU.”

scan4Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar şi pentru distrugere. O anchetă urmează să lămurească şi dacă angajaţii firmei de pază au acţionat sau nu corect în timpul scandalului.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial