Găeşti – Pachete cu alimente pentru oamenii aflaţi în dificultate | TargovisteNEWS

Găeşti – Pachete cu alimente pentru oamenii aflaţi în dificultate

alimente-gaestiDe luni, 17 decembrie 2018, persoanele aflate în dificultate vor primi, din partea Primăriei Găești, pachete cu alimente. Nu este pentru prima dată când administrația locală vine în sprijinul celor mai defavorizați dintre noi, care au mare de nevoie de ajutor. Se încadrează în criteriile pentru ascordarea acestui sprijin de Crăciun pensionarii cu pensii până la 800 de lei, persoanele cu handicap grav și accentuat, familiile beneficiare de ajutor minim garantat și alocație de susținere a familiei și beneficiarii Centrului de zi pentru persoane vârstnice.

griguta”Cei care îndeplinesc condițiile sunt rugați să se prezinte la sediul Primăriei începând cu data de 17 decembrie 2018, ora 09.00. În zona de case, pachetele cu alimente vor fi distribuite de salariații Primăriei”, a declarat primarul Grigore Gheorghe.

Life-Style

Zâmbete, emoţii şi îmbrăţişări oferite cu dragoste de copiii cu autism sau sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ În data de 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, iar în data de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, în vederea acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități în societate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a participat la evenimentele organizate la inițiativa Primăriei [...]