Găeşti – Pachete cu alimente pentru oamenii aflaţi în dificultate | TargovisteNEWS

Găeşti – Pachete cu alimente pentru oamenii aflaţi în dificultate

alimente-gaestiDe luni, 17 decembrie 2018, persoanele aflate în dificultate vor primi, din partea Primăriei Găești, pachete cu alimente. Nu este pentru prima dată când administrația locală vine în sprijinul celor mai defavorizați dintre noi, care au mare de nevoie de ajutor. Se încadrează în criteriile pentru ascordarea acestui sprijin de Crăciun pensionarii cu pensii până la 800 de lei, persoanele cu handicap grav și accentuat, familiile beneficiare de ajutor minim garantat și alocație de susținere a familiei și beneficiarii Centrului de zi pentru persoane vârstnice.

griguta”Cei care îndeplinesc condițiile sunt rugați să se prezinte la sediul Primăriei începând cu data de 17 decembrie 2018, ora 09.00. În zona de case, pachetele cu alimente vor fi distribuite de salariații Primăriei”, a declarat primarul Grigore Gheorghe.

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]