20 aprilie 2024

Găești – NIMENI nu e mai presus de lege!

sanduiInfracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, reţinute în sarcina a doi bărbaţi

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de un bărbat, de 51 de ani, din judeţul Teleorman.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul condus.

De asemenea, s-a stabilit că proprietarul, un bărbat de 44 de ani, i-a încredinţat celui în cauză autoturismul, deşi cunoştea faptul că nu are dreptul de a conduce astfel de vehicule pe drumurile publice.

Cei doi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv” şi „încredinţare a unui autovehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu are acest drept”.

 

Doi bărbaţi sunt cercetaţi de poliţiştii găeşteni pentru comiterea infracţiunii de furt

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au surprins în flagrant doi tineri în timp ce sustrăgeau cărămizi dintr-o clădire dezafectată.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că tinerii, de 21 şi 28 de ani, au sustras aproximativ 400 de bucăţi de cărămidă, aparţinând unei societăţi comerciale situată pe raza comunei Cobia.

Pe numele lor a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „furt”, cercetările fiind continuate în vederea probării întregii activităţi infracţionale a acestora.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial