29 martie 2024
Găeşti – Control cu final neaşteptat!

Găeşti – Control cu final neaşteptat!

spga2Doi bărbaţi sunt cercetaţi de poliţişti, după ce au fost depistaţi la volanul autoturismelor, deşi se aflau sub influenţa alcoolului

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti l-au depistat în trafic pe numitul L.C., de 57 de ani, în timp ce conducea un autoturism, deşi se afla sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate spitalicească în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibaţiei alcoolice.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană sub influenţa alcoolului”.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au oprit, pentru control, un autovehicul condus de numitul V.M., de 34 de ani, din Vârfuri.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat atât testarea, cât şi conducerea la spital pentru prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibaţiei alcoolice.

Faţă de acesta, se continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de „refuz ori sustragere a conducătorului unui autovehicul de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial