28 martie 2024
Găeşti – Buget mai mic, cheltuieli mai mari. Eforturi pentru continuarea proiectelor

Găeşti – Buget mai mic, cheltuieli mai mari. Eforturi pentru continuarea proiectelor

primar-gaeA fost aprobat bugetul oraşului Găeşti. Consilierii din opoziţie, PSD şi ALDE, au votat împotrivă, dar asta nu mai era o surpriză pentru nimeni. Primarul Grigore Gheorghe a postat pe pagina sa de facebook un mesaj amplu prin care le explică oamenilor ce s-a întâmplat.

“A avut loc ședința Consiliului Local care a avut pe ordinea de zi votarea bugetului local pe anul 2019. Față de anul trecut, bugetul este mai mic cu 28 de miliarde lei vechi, iar cheltuielile au crescut cu 64 miliarde lei ca urmare a faptului ca de la începutul anului indemnizațiile și asistenții personali ale persoanelor cu dizabilități sunt plătite integral din bugetul local.

Deși ne confruntăm cu mari greutăți, ca de fiecare data, în ultimii 4 ani am reușit să găsesc soluții astfel încât dezvoltarea orașului să nu fie întreruptă.

Vă anunț că este al 13-lea an consecutiv când consilierii PSD și ALDE nu votează bugetul.

În concluzie acești oameni trimiși de dumneavostră în Consiliul Local să vă reprezinte, nu-și doresc:

Introducerea rețelei de apă în cartierul Arsuri,

Construirea podețelor la intrarea în fiecare gospodărie pe strada 1 decembrie,

Reabilitarea termică a blocurilor,

Finalizarea lucrărilor de reabilitare a străzi Tudor Vladimirescu.

Reabilitarea străzilor Vladimir Streinu, Ecaterina Teodoroiu, Ștefan Mihăilescu, Rovine, breteaua pe partea dreapta de sub pasarelă, parcarea de la fosta centrală termică a orașului, repararea podului de la Catane, continuarea lucrărilor de la Catedrală, înlocuirea iluminatului public cu lampi pe led.

Trotuare pe străzile: Câmpului, Popa Șapcă, Popa Florea.

Gaze pe străzile: fundătura Republicii, Aleea Primăverii, Aleea Potopului, FDT. Șerban Cioculescu, Viorele, Progresului, FDT Alexandrescu

Canalizare pe străzile Nicolae Titulescu prelungire peco, Șerban Cioculescu zona Parc-Str.Artei

Continuarea lucrărilor la Bazinul de înot, la Creșă, Grădinița Inocența și Școala Radu cel Mare.

Acordarea de ajutoare alimentare cu ocazia sărbătorilor de Paște si Crăciun persoanelor cu pensie sub 800lei si persoanelor cu dizabilități

Toate aceste proiecte sunt posibile ca urmare a votului Colegilor consilieri din Partidul National Liberal, oameni responsabili, care sunt interesati de soarta orasului nostru și nu doresc să ne intoarcem la perioada din nainte de 2015, cand nu s-a realizat nimic în localitatea noastră.

Mă bazez în continuare pe sprijinul dumneavostră în așa fel încât să ducem la bun sfârșit și alte investiții necesare comunității noastre.

Dumnezeu să binecuvinteze orașul Găești!”, a transmis edilul şef.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial