18 aprilie 2024

Găeşti – A furat două biciclete din scara blocului

hott4Un bărbat din Găești, cercetat de polițiști pentru furtul a două biciclete

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au identificat un bărbat din localitate, bănuit că, în urmă cu o zi, ar fi sustras două biciclete, lăsate pe scara unui bloc.

Bunurile au fost recuperate și restituite părții vătămate.

Pentru prevenirea furturilor de biciclete, polițiștii le recomandă cetățenilor:

Nu vă lăsați bicicleta neasigurată și nesupravegheată nici măcar pentru câteva minute!

Dotaţi-vă bicicleta cu dispozitive antifurt!

Este recomandat să utilizaţi întotdeauna două sisteme antifurt pentru asigurarea bicicletei. Unul dintre sistemele de siguranţă trebuie să acopere cadrul, roata din spate şi corpul de care este asigurată bicicleta, iar celălalt sistem trebuie să treacă prin cealaltă roata şi cadrul bicicletei. Prin acest mod se elimină şi riscul de a vă fi sustrase roţile!

Corpul fix de care va fi asigurată bicicleta trebuie să fie bine fixat în sol şi suficient de înalt pentru a nu fi smuls ori pentru a nu fi ridicată bicicleta deasupra acestuia.

Parcaţi bicicleta doar în locurile special amenajate! Nu lăsaţi în coşul bicicletei bunuri sau bagaje !

Nu cumpăraţi biciclete a căror provenienţă nu poate fi justificată sau al cărui preţ este foarte mic. Hoţii vor să vândă imediat bicicleta sustrasă. Refuzați astfel de chilipiruri şi în acest mod veți descuraja furturile de biciclete.

În cazul în care sunteţi victima sau martorul unui furt, nu ezitaţi să anunţaţi Poliţia, apelând numărul unic de urgenţe 112!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial