Găeşti – A fost prins hoţul care a intrat pe geam | TargovisteNEWS

Găeşti – A fost prins hoţul care a intrat pe geam

polgBănuit de sustragerea unor bunuri dintr-o locuinţă, identificat de poliţiştii găeșteni

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați de un bărbat de 31 de ani, din localitate, cu privire la faptul că i-au fost sustrase bunuri din locuință.

Acționând cu operativitate, polițiștii au identificat principalul bănuit în persoana unui bărbat de 32 de ani, din Găești.

În sarcina acestuia s-a reţinut că, în ziua de 06 iunie a.c., ar fi pătruns în locuinţa persoanei vătămate, pe o fereastră lăsată deschisă, și ar fi sustras un laptop și un dispozitiv GPS.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, fiind efectuate cercetări în vederea probării întregii activități infracționale a bănuitului.

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]