Găeşti – A fost prins hoţul care a intrat pe geam | TargovisteNEWS

Găeşti – A fost prins hoţul care a intrat pe geam

polgBănuit de sustragerea unor bunuri dintr-o locuinţă, identificat de poliţiştii găeșteni

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați de un bărbat de 31 de ani, din localitate, cu privire la faptul că i-au fost sustrase bunuri din locuință.

Acționând cu operativitate, polițiștii au identificat principalul bănuit în persoana unui bărbat de 32 de ani, din Găești.

În sarcina acestuia s-a reţinut că, în ziua de 06 iunie a.c., ar fi pătruns în locuinţa persoanei vătămate, pe o fereastră lăsată deschisă, și ar fi sustras un laptop și un dispozitiv GPS.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, fiind efectuate cercetări în vederea probării întregii activități infracționale a bănuitului.

Life-Style

CHINDIA 35 – La mulți ani, montaniarzi dâmbovițeni aflați sub culorile Chindiei!

La 15 decembrie 1983, câțiva pasionați de turism, majoritatea ghizi ai Agenției B.T.T. Dâmbovița, au înființat Clubul de Turism “Sfinx”. Sub acest nume, au fost efectuate câteva acțiuni în zona montană (repararea „Podului lui Baltag”, Revelion) sau în cadrul unor concursuri culturale (Liră Carpatină – Curtea de Argeș). În luna ianuarie 1984 clubul a primit [...]