Găeşti – A fost prins hoţul care a intrat pe geam | TargovisteNEWS

Găeşti – A fost prins hoţul care a intrat pe geam

polgBănuit de sustragerea unor bunuri dintr-o locuinţă, identificat de poliţiştii găeșteni

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați de un bărbat de 31 de ani, din localitate, cu privire la faptul că i-au fost sustrase bunuri din locuință.

Acționând cu operativitate, polițiștii au identificat principalul bănuit în persoana unui bărbat de 32 de ani, din Găești.

În sarcina acestuia s-a reţinut că, în ziua de 06 iunie a.c., ar fi pătruns în locuinţa persoanei vătămate, pe o fereastră lăsată deschisă, și ar fi sustras un laptop și un dispozitiv GPS.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, fiind efectuate cercetări în vederea probării întregii activități infracționale a bănuitului.

Life-Style

Zâmbete, emoţii şi îmbrăţişări oferite cu dragoste de copiii cu autism sau sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ În data de 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, iar în data de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, în vederea acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități în societate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a participat la evenimentele organizate la inițiativa Primăriei [...]