29 martie 2024
Găeşteanul Nino Pattvean, campion european la profesionişti! ELEVUL LUI DAN MOCANU A CÂŞTIGAT CENTURA!

Găeşteanul Nino Pattvean, campion european la profesionişti! ELEVUL LUI DAN MOCANU A CÂŞTIGAT CENTURA!

ninoO nouă victorie senzaţională pentru Respect Gym Găeşti, în Gala Colosseum Tournament din Ploieşti, transmisă în direct de postul Sport.ro! Nino Pattvean, elevul de 18 ani al poliţistului Dan Mocanu, este deţinătorul centurii europene la profesionişti, după ce l-a învins, într-un meci dramatic, pe luptătorul Adrian Peţenchea de la clubul Knock-Down Timişoara. nino1 dan-mocanuÎnfruntarea între cei doi sportivi s-a derulat pe parcursul a patru runde din cele cinci, Nino reuşind să-şi bată adversarul prin KO tehnic. Acesta s-a ales, de altfel, cu coaste rupte şi alte leziuni destul de grave, semn că miza partidei a fost uriaşă. Timişoreanul Peţenchea, în vârstă de 20 de ani, era cotat foarte bine, având în vedere că nu suferise nicio înfrângere şi este campion mondial la savate (box franţuzesc), dar şi multiplu campion naţional şi european la amatori. Titlurile lui nu l-au impresionat însă pe Nino Pattvean, care a demonstrat că este mai bun.

Din păcate, Călin Petrişor, care a luptat la super fight, categoria 65 de kilograme, a pierdut meciul. Este prima lui înfrângere, însă are toate şansele şi tot timpul din lume să-şi ia revanşa.

Dan Mocanu ne declara, înainte de gala de la Ploieşti, că are mare încredere în sportivii lui şi că aceştia sunt foarte bine pregătiţi. Iată că profeţiile lui s-au adeverit, iar găeştenii s-au întors acasă cu fruntea sus, demonstrând că şcoala de kickboxing este una dintre cele mai puternice din ţară.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial