20 aprilie 2024

FURT PE VALEA DÂMBOVIȚEI! A dat atacul în livada cu mere!

www.mariusbuga.ro_images_merePrincipalul bănuit în cazul unei infracţiuni de furt, identificat de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Dragomireşti au probat activitatea infracţională a unui bărbat, de 38 de ani, din Tătărani, bănuit de comiterea infracţiunii de furt.

În sarcina acestuia, s-a reţinut că în perioada 28 septembrie – 05 octombrie a.c., ar fi sustras 700 de kilograme de mere, din livada numitului D.G., de 55 de ani, situată pe raza localităţii Gheboieni.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

 

www.mariusbuga.ro_images_rutieraTrei bărbaţi sunt cercetaţi de poliţişti pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier

 Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte l-au depistat pe numitul H.M., de 62 de ani, din Ungureni, în timp ce conducea un moped pe raza localităţii, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

 

 

 

De asemenea, alţi doi bărbaţi, de 24 şi 62 de ani, sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost retras sau anulat”, după ce au fost depistaţi de poliţişti la volanul autoturismelor, deşi aveau exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendată, respectiv anulată.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial