19 martie 2024
Furt ca-n filme, la Crevedia. Victima a filmat atacatorii

Furt ca-n filme, la Crevedia. Victima a filmat atacatorii

Un furt ca-n filme a fost filmat de victimă, la Crevedia, în judeţul Dâmboviţa.

“Un bărbat care își conducea mașina pe un drum pustiu, care trece pe lângă o zonă împădurită din Crevedia, a fost atacat de trei tâlhari extrem de violenți, care au acționat ca în filme. Aceștia au folosit un autoturism Mercedes, model vechi, dar cu motor puternic, de la care demontaseră, însă, numerele de înmatriculare.

Tâlharii au oprit mașina pe mijlocul drumului și au blocat calea victimei. În momentul în care șoferul a oprit, răufăcătorii s-au năpustit, în fugă, spre autoturism.

Bărbatul aflat la volan nu s-a pierdut cu firea. Și-a dat repede seama ce se întâmplă și a început imediat să filmeze cu telefonul mobil, după care a început să dea cu spatele, mai ales că unul dintre tâlhari o luase la fugă spre autoturismul său.

Autorii sunt foști sportivi din județul Ilfov

Necunoscutul, care demonstra o foarte bună condiție fizică, s-a repezit la automobil și a încercat să deschidă portiera de pe partea șoferului. Pentru că acesta a accelerat și a tras de volan în direcția opusă, tâlharul s-a lăsat păgubaș.

Imediat, însă, cel care conducea bolidul tâlharilor a dat cu spatele pentru a-l recupera pe complicele rămas pe jos.

Încurajat pasul înapoi făcut de tâlhari, șoferul atacat a pornit spre autoturismul care îi blocase drumul, însă șoferul  Mercedesului a dat, amenințător, cu spatele și puțin a lipsit ca cele două autoturisme să se se lovească. Apoi a pornit cu demaraj, încercând săî scape de victima care pornise, hotărâtă, pe urmele sale.

Surse din rândul anchetatorilor au dezvăluit, pentru GÂNDUL.RO, că autorii sunt persoane certate cu legea din județul Ilfov. Bărbatul filmat în timp ce se repede la mașina victimei ar fi un fost boxer de performanță din Mogoșoaia.

În același timp, spun oamenii legii, acest gen de tâlhărie ar fi importat din Europa, adus de grupările infracționale care au revenit acasă, izgonite de pandemia de COVID-19.”, scrie gandul.info

“Având în vedere imaginile apărute în spațiul public cu privire la săvârșirea unei infracțiuni, în județul Dâmbovița, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița este abilitat să comunice următoarele:

La data de 18 octombrie 2020, polițiștii Postului de Poliție Crevedia au fost sesizați cu privire la faptul că a fost sustrasă o borsetă, dintr-un autoturism în care se aflau mai multe bunuri.

Au fost desfășurate activități de cercetare, în cauză exitând un cerc de persoane bănuite. Prejudiciul a fost recuperat, iar polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și distrugere”, precizează Poliţia Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial