Foto-video! Incendiu violent la Comarnic! O vilă și un service auto, cuprinse de flăcări | TargovisteNEWS

Foto-video! Incendiu violent la Comarnic! O vilă și un service auto, cuprinse de flăcări

Webp.net-resizeimage-159Un incendiu violent a izbucnit vineri seara, în jurul orei 23:24, în localitatea prahoveană Comarnic. Vâlvătaia a cuprins rapid o locuință compusă din etaj și mansardă, flăcările extinzându-se și la un service auto, pe o suprafață de aproximativ 110 mp. Totodată, din serviciul auto au fost evacuate 6 autoturisme.

Pompierii prahoveni au acționat cu 5 echipaje de stingere, depunând eforturi susținute pe parcursul a cinci ore până ce incendiul a fost lichidat. Flăcările au produs pagube însemnate, constând în acoperișul locuinței, patru camere la mansardă, mobilierul, aparatura elctrocasnică și electrică, centrala termică, îmbrăcăminte, tâmplărie, cinci încăperi situate la parter, obiecte sanitare.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric, respectiv un aparat electronic lăsat sub tensiune.

sursa – ISU Prahova

 

Life-Style

Expoziție la Târgoviște – Doamne ale Artei Românești

Expoziţia DOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI ÎN COLECȚIILE DE ARTĂ ALE COMPLEXULUI NAȚIONAL MUZEAL „CURTEA DOMNEASCĂ” TÂRGOVIȘTE   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște vă invită la expoziţia DOAMNE ALE ARTEI ROMÂNEȘTI – în colecțiile de artă ale Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizată la Muzeul de Artă din Târgovişte, Calea [...]