29 martie 2024

Fostul poştaş din Butimanu A FOST JEFUIT! Uite cum l-au ameţit două escroace până l-au lăsat fără BANII ASCUNŞI ÎN SOBĂ!

luci1Jefuit la batranete! Un barbat, de 83 de ani, din Lucianca, comuna Butimanu, a ramas fara toti banii dupa ce doua necunoscute l-au tras pe sfoara si i-au furat aproape 20 de mii de lei.

Omul isi tinea agoniseala in soba pe care nu o folosea, iar individele l-au inselat ca la carte.

Una i-a spus ca vrea sa-i schimbe o bancnota de 200 de lei, iar dupa ce a vazut unde isi tinea economiile ascunse a chemat-o pe cealalta sa dea atacul.

luci4Sub pretexul ca vrea si niste ceapa pentru o pomana, una l-a luat pe batran spre camara, in timp ce cealalta a furat toti banii…
Batranul a fost postasul comunei pana s-a pensionat. Este vaduv de doi ani si locuieste singur. Are doua fiice, care stau in Capitala si il mai viziteaza din cand in cand. Are vederea slaba si cu greu le poate descrie pe individele care l-au dat de necaz

luciŞTEFAN PREDA, proprietarul păgubit: “Sa-i dau niste ceapa, aveam ceapa scoasa acolo, m-am dus sa-i dau ceapa, m-a tinut acolo, ca astalalta sa vina si mi-a luat toti banii… N-am mai judecat, m-a hipnotizat…”

Vecinii spun ca munceau prin gospodarii si n-au reusit sa le vada pe cele l-au furat pe batran

VIOREL ENACHE, vecin: “Am auzit ca i-a luat banii, i-a ravasit toate alea, dintr-o soba in care n-a facut focul i-a luat banii”

ION DUMITRU, vecin: “Am auzit ca i-a furat banii, toti! O nenorocita, aia impuscata trebuie, l-a lasat pe om amarat!”

luci3VIRGIL ILIE, vecin: “A intrat in casa si a luat banii din soba, pana a venit el, s-a urcat si a plecat. Apoi si-a dat seama. Cand s-a dus sa vada banii, banii nu mai erau, au disparut!”

Politistii din Dambovita sunt in alerta si incerca sa le afle identitatea hoatelor

Imediat cum si-a dat seama ca a fost jefuit, batranul a sunat la 112 dupa ajutor. La fata locului au sosit politistii.

Acestia au deschis dosar penal si sunt acum pe urmele faptaselor.
luci2

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial