29 martie 2024
Fostul deputat PSD Ion Stan a murit cu 10 zile înainte să împlinească 63 de ani

Fostul deputat PSD Ion Stan a murit cu 10 zile înainte să împlinească 63 de ani

stanionCOMUNICAT DE PRESĂ

Partidul Social Democrat – Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa – a primit cu tristeţe vestea plecării dintre noi a celui care, pentru o importantă perioadă de timp, a marcat destinul acestui partid, domnul Ion Stan. Acesta a fost prefect, deputat PSD (2000 – 2016), președinte, vicepreședinte și secretar al Comisiei parlamentare pentru controlul activității SRI și președinte al PSD Dâmbovița timp de aproape 14 ani.

Personalitatea sa marcantă a fost susținută de perseverența și determinarea cu care a luptat pentru a ajuta la dezvoltarea comunității dâmbovițene, proiecte majore care s-au derulat în județul nostru, în diverse domenii, fiind legate de numele politicianului Ion Stan. Cu siguranță, proiectul său de suflet rămâne Mănăstirea Nucet, din comuna natală, în a cărei renaștere s-a implicat foarte mult.

Pentru toţi cei care l-au cunoscut, Ion Stan a însemnat un model de seriozitate, corectitudine şi caracter, dovadă că permanent s-a bucurat de aprecierea şi admiraţia colegilor şi a prietenilor.

Partidul Social Democrat – Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa – transmite sincere condoleanţe şi gânduri de alinare familiei îndurerate.

Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!

Preşedinte al Partidului Social Democrat Dâmboviţa,

Conf. Univ. Dr. Adrian Ţuţuianu

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial