Fosta logodnică a olandezului suspectat că a ucis-o pe fetiţa din Gura Şuţii: Individul a fost internat pentru tratament psihiatric | TargovisteNEWS

Fosta logodnică a olandezului suspectat că a ucis-o pe fetiţa din Gura Şuţii: Individul a fost internat pentru tratament psihiatric

olandez1Fosta logodnică a cetăţeanului olandez bănuit în cazul crimei din Dâmboviţa susţine că individul a fost în trecut condamnat la închisoare şi internat pentru tratament psihiatric în legătură cu infracţiuni de natură sexuală, informează presa locală.

Potrivit fostei logodnice a suspectului, care a preferat să rămână anonimă, suspectul în cazul crimei din Dâmboviţa, pe care l-a descris drept fermecător şi inteligent, călătorea regulat în România.

Bărbatul, identificat de autorităţi drept Johannes V., dar care folosea şi diminutivul Joop, lucra la o companie din domeniul IT, a precizat ea.

Suspectul s-a sinucis luni, intrând intenţionat cu maşina într-un camion pe o şosea din Olanda, au transmis autorităţile locale.

Femeia nu a oferit mai multe detalii despre infracţiunile sexuale de care a fost găsit vinovat individul, însă a adăugat că aflat despre trecutul acestuia abia după câteva luni de relaţie, lucru care a făcut-o să pună capăt relaţiei.

“Eu am o fiică care nu este a lui şi care era mică la acea vreme. La scurt timp după asta am pus capăt relaţiei. Trebuia să ne căsătorim în 2011″, a explicat fosta logodnică.

Procurorii din Olanda au refuzat să confirme informaţiile privind cazierul suspectului, motivând că o investigaţie este în curs de desfăşurare în România.

sursa – Mediafax