28 martie 2024
FLAGRANT! Un târgoviştean o ŞANTAJA pe o patroană din Fieni! Cerea TAXĂ DE PROTECŢIE!

FLAGRANT! Un târgoviştean o ŞANTAJA pe o patroană din Fieni! Cerea TAXĂ DE PROTECŢIE!

În baza unor date şi informaţii, ieri, 21 februarie 2012, lucrători de poliţie din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dâmboviţa, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa, au organizat un flagrant, pentru documentarea activităţii ilicite a unei persoane, suspectate de comiterea infracţiunii de şantaj.

Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă pe numitul S.D., de 37 de ani, din municipiul Târgovişte, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj.

În fapt, în cursul lunii octombrie 2011, învinuitul a constrâns-o prin ameninţări cu acte de violenţă pe numita I.A., din oraşul Fieni, să plătească în mod injust, diferite sume de bani, sub forma unor taxe de protecţie. După ce partea vătămată a plătit sumele pretinse, în cursul lunii februarie a.c., aceasta a fost contactată din nou de învinuit, care i-a pretins suma de 400 lei pentru a fi lăsată în pace.

Poliţiştii dâmboviţeni au realizat flagrantul în momentul în care învinuitul S.D. primea de la partea vătămată suma de 400 lei.

În cursul zilei de astăzi, 22 februarie a.c., învinuitul S.D. va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial